Lijfspreuk Eefje Visser

Over het Afscheidshuis

Midden in de dorpskern, tussen de Willibrordkerk en het kerkhof, is Afscheidshuis Vleuten te vinden. In het huis zijn 2 afscheidskamers; Bloesem en De Brug. Beide kamers zijn sfeervol ingericht en 24/7 te bezoeken door middel van de sleutel die u van ons ontvangt.

Afscheidskamer reserveren

Als uw dierbare overleden is, is het belangrijk om eerst de huisarts in te schakelen. Na het vaststellen van overlijden, neemt u contact op met een uitvaartverzorger.

Samen bespreekt u de opbaring. Als dit niet thuis plaatsvindt, bent u van harte welkom in Afscheidshuis Vleuten. Mocht de uitvaart niet georganiseerd worden door Uitvaartzorg Eefje, kunt u uiteraard alsnog gebruik maken van de afscheidskamers. De uitvaartverzorger kan een kamer reserveren via de onderstaande contactgegevens.

Eefje Visser
info@afscheidshuisvleuten.nl
06 11 72 40 40

Opbaren in Vleuten

De week van de opbaring

Als uw dierbare in één van onze afscheidskamers is, vinden wij het belangrijk dat u zich welkom voelt. Afscheidshuis Vleuten is van alle gemakken voorzien.
De kamers zijn uitgerust met fijne stoelen, een koffiezetapparaat en u kunt gebruik maken van de toiletten.

Persoonlijke spullen

Tijdens de opbaring van uw dierbare is de afscheidskamer úw ruimte. Dat betekent ook dat u persoonlijke spullen neer mag zetten, zoals bloemen, tekeningen of foto’s.

Ontvangst sleutel

Zodra uw overledene opgebaard ligt in één van de afscheidskamers, ontvangt u een sleutel van de uitvaartondernemer. Op deze manier kunt u zelf het tijdstip van uw bezoek bepalen en ook hoe lang u bij de overledene wilt zijn. Na de week van de opbaring kunt u de sleutel weer bij uw uitvaartverzorger inleveren en zullen wij ervoor zorgen dat eventuele persoonlijke spullen bij u terecht komen.

Opbaren Afscheidshuis Vleuten

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u eens een kijkje komen nemen in ons Afscheidshuis? Neem dan contact op met Eefje. U bent van harte welkom!